MISSIE MKB

Innovatieve ERP-software voor industriële bedrijven

Met zo‘n 30 jaar ervaring in de ERP-markt weten wijprecies wat de problemen en eisen van kleine enmiddelgrote bedrijven zijn. Ons doel is de processen van alle afdelingen aanzienlijk te versnellen en efficiënter te maken. TimeLine ERP combineert talrijke disciplines in een interface-vrije oplossing voor optimaal op elkaar aansluitende processen.

HIGH-END INDUSTRIËLE ERP

De beste technologie voor de beste prestaties

Onze, van oorsprong Duitse en meervoudig bekroonde, ERP-oplossingen behoren tot de meest innovatieve systemen voor de maakindustrie. De sterke punten liggen in de specialisatie in de industrie, de branchekennis in de nichemarkten, de onverslaanbare prijs-prestatieverhouding en het innovatieve maatwerkplatform TimeLine Developer.

Op maat gemaakt pak in plaats van dwangbuis

Met TimeLine ERP wordt maatwerk uw doorslaggevende concurrentievoordeel! De unieke combinatie van ontwikkelomgeving en ERP-systeem creëert de mogelijkheid om eisen met minimale inspanning te implementeren. Migratiehulpmiddelen helpen bij de omzetting van afzonderlijke aanpassingen naar nieuwe versies.

Persoonlijk

Voortdurend advies van onveranderlijke contactpersonen bevordert de samenwerking in een geest van partnerschap voor de komende jaren. Een service-hotline bestaande uit ervaren projectmanagers zorgt voor optimale en persoonlijke ondersteuning.

Modulair en flexibel

Dankzij de modulaire structuur van TimeLine ERP kunt u op elk moment nieuwe modules aan de bestaande installatie toevoegen naarmate uw behoeften groeien.

Individueel

Met het eigen ontwikkelingsplatform en de geïntegreerde migratietools kunnen aanpassingen aan het ERP-systeem vele malen sneller worden doorgevoerd dan met vergelijkbare systemen. Bovendien worden aanpassingen altijd uitgevoerd met behoud van het vrijgavevermogen.

Onafhankelijk

Of het nu thuis is, vanuit het kantoor aan huis, op kantoor of ter plaatse bij klanten en leveranciers. De three-tier architectuur met de TimeLine Server als intelligente middleware zorgt ervoor dat u overal veilig en versleuteld toegang heeft tot uw TimeLine database – zonder extra hulpmiddelen zoals een VPN tunnel of een terminal server. Bovendien beheert de TimeLine Server uw toegang van buitenaf, uw klanten en uw licenties en server-side diensten. Zo werkt u veilig, flexibel en locatie-onafhankelijk.

IN DE CLOUD OF ON-PREMISE

Bij ons begint datasoevereiniteit met de keuze van de locatie. Gebruik TimeLine ERP als een on-premise installatie op uw eigen hardware of host TimeLine ERP in de cloud.

Het meest innovatieve ERP-raamwerk ter wereld

Ons speciaal ontwikkelde ontwikkelingsplatform TimeLine Developer maakt ons onafhankelijk van systemen van derden en biedt ons een ongekende flexibiliteit en snelheid bij de aanpassing van het ERP-systeem zonder lange uitvaltijden.

Screenshot van TimeLine Developer

Wilt u alle functies van onze ERP-software leren kennen of hebt u een vraag?

Maak dan gebruik van de mogelijkheid voor een gratis
online presentatie met ons verkoopteam.

De beste tools voor uw individuele processen

Bij het ontwikkelen van ons ERP-programma was het voor ons belangrijk om software te ontwikkelen die bij uw bedrijf past en die ook nog eens veelzijdig is. Daarom hebben we ons ERP-systeem zo ontwikkeld dat elk bedrijf modules kan gebruiken om dit systeem te individualiseren en aan zijn eigen behoeften aan te passen. Op deze manier is er een veelzijdige ERP-oplossing ontstaan die altijd op uw wensen is afgestemd.

Goederenbeheer

Inkoop/MRP, magazijnmanagement, bin locaties, batch- en serienummerregistratie inclusief traceerbaarheid stuklijsten, bundelbeheer en betalingsherinneringen van leveranciers.

Productieplanning en -sturing

Ruwe planning (automatisch), gedetailleerde planning (drag-and-drop), vooruit-/ achteruit-/just-in-timeplanning, stukproductie, serieproductie, samengestelde productie, voor- en nacalculatie.

Financiële boekhouding

Geïntegreerde financiële boekhouding, openstaande posten en aanmaningsprocedure, kostenberekening, vaste activa, loonadministratie en personeelsregistratie.

Customer Relationship Management

Activiteitenbeheer, mailcampagnes, mobiele CRM-app, offertes opstellen via geïntegreerde tekstverwerking, ‘lost order’-statistieken, telefoonintegratie, orders met korting en deelbetalingen.

Business Intelligence

Vastleggen en beoordelen van KPI’s, definiëren dashboards, scorecards en rapportages zonder tussenkomst softwareleverancier.

Data-capturing

Verzamelen en verwerken van tijd-, materiaal-, machine- en kwaliteitsgegevens in één geïntegreerd systeem zonder interfaces.

Kwaliteitsbeheer

Klachtenafhandeling, geblokkeerd voorraadbeheer, testapparatuurbeheer en -kalibratie, testplannen en -bestellingen (ook index-afhankelijk), meetgegevensverwerking, controlediagrammen.

Documenten, e-mails en agenda

Volledige integratie met uw eigen office-systeem (Outlook/Thunderbird/enz.). CAD/PDM-systemen Inventor, Solid Edge en SolidWorks zijn reeds geïntegreerd, maar ook andere externe CAD/PDM-systemen zijn aan te sluiten.

Koppelingen

Naast de compleetheid aan geïntegreerde functies, biedt TimeLine koppelingen en interfaces met systemen van derden en zijn nieuwe koppelingen eenvoudig te realiseren.

Wil je alle functies leren kennen?

Maak dan gewoon een afspraak voor een gratis online presentatie met ons verkoopteam