Impressum

Dit impressum geldt ook voor onze Facebook-pagina:

https://www.facebook.com/TLBSGroup

Informatie volgens § 5 TMG

Gebauer GmbH

Obere Dammstraße 8 – 10 42653 Solingen Duitsland

Geschäftsführung

Boris Gebauer

Contact

E-mail: info@timeline.de Telefoon: +49 212 230 35 0 Fax: +49 212 230 35 45

 

Inschrijving in het register

Rechterlijke instantie: Amtsgericht Wuppertal Registernummer: HRB 15111

BTW-nummer

BTW-nummer volgens §27 a van de Duitse wet op de omzetbelasting: DE120958132

Disclaimer

Aansprakelijkheid voor inhoud

De inhoud van onze pagina’s is met de grootste zorg samengesteld. Wij aanvaarden echter geen aansprakelijkheid voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de inhoud. Als dienstverlener zijn wij verantwoordelijk voor onze eigen inhoud op deze pagina’s in overeenstemming met de algemene wetgeving in overeenstemming met § 7 al. 1 van de Duitse telemediawet. Volgens §§ 8 t/m 10 van de Duitse telemediawet zijn wij als dienstverlener niet verplicht om informatie van derden die wordt verzonden of opgeslagen te controleren of om omstandigheden die duiden op illegale activiteiten te onderzoeken. Verplichtingen tot het verwijderen of blokkeren van het gebruik van informatie onder de algemene wetgeving blijven hierdoor onaangetast. Aansprakelijkheid in dit verband is alleen mogelijk vanaf het moment dat we kennis nemen van concrete rechtsschendingen. Zodra we ons bewust worden van dergelijke rechtsschendingen zullen we deze inhoud onmiddellijk verwijderen.

Aansprakelijkheid voor links

Ons aanbod bevat links naar externe websites van derden, op de inhoud waarvan wij geen invloed hebben. Daarom kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden voor deze inhoud van derden. De respectieve aanbieder of exploitant van de webpagina’s is altijd verantwoordelijk voor de inhoud van de gelinkte pagina’s. De gelinkte pagina’s zijn op bij het tot stand brengen van de link gecontroleerd op mogelijke rechtsschendingen. Er is geen illegale inhoud gevonden op het moment dat deze link is gemaakt. Permanente controle van de inhoud van de gelinkte pagina’s kan redelijkerwijs niet worden verwacht zonder concreet bewijs van rechtsschending. Als we ons bewust worden van rechtsschendingen zullen we dergelijke links onmiddellijk verwijderen.

Auteursrecht

De door de website-exploitant op deze webpagina’s ter beschikking gestelde inhoud en werken zijn onderhevig aan het Duitse auteursrecht. Voor het verveelvoudigen, verwerken, verspreiden en elke vorm van exploitatie buiten de grenzen van het auteursrecht is de schriftelijke toestemming van de respectieve auteur of maker vereist. Downloads en kopieën van deze website zijn alleen toegestaan voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. De auteursrechten van derden worden in acht genomen voor zover de inhoud van deze site niet door de exploitant tot stand is gebracht. Met name inhoud van derden wordt als zodanig aangeduid. Mocht u desondanks een inbreuk op het auteursrecht opmerken, dan verzoeken wij u ons hiervan op de hoogte te stellen. Als we ons bewust worden van rechtsschendingen zullen we dergelijke inhoud onmiddellijk verwijderen.